Boot, kano of sup huren bij Lodge 61

Zin om het water op te gaan? Op het landgoed Buitenplaats Medemblik kunt u een supboard, canadese kano of electrische sloep met schipper huren. Bent u een zeilliefhebber? Nabij het landgoed zijn goede zeilboten te huur aan het IJsselmeer gelegen. Deze kunt u huren voor één dag of een hele week.

Vanaf Landgoed Buitenplaats Medemblik( Lodge 61) vaart u over de Brake de Kleine Vliet op. De sloepenroute kunt u zo varen vanaf het landgoed( vraag bij de receptie om een vaarkaart; we zitten bij knooppunt 55).
Vanaf Buitenplaats Medemblik bent u in ongeveer 10 minuten varen bij het eerste grote meer én de toevaart naar de stad Medemblik. U vaart vanaf de kade door de Brake richting Medemblik. De diepgang van de vaart voor Buitenplaats Medemblik is ongeveer 1.20 m en is door een aantal bruggen (hoogte 1.30m) waar u onder doorvaart niet geschikt voor staande mast. U kunt dus ook met Uw eigen sloep of kano hier komen om in één van onze lodges te overnachten.


De heerlijke buitenlucht. De wind die door uw haren strijkt. De zon die uw huid streelt. Varen maakt hongerig en dorstig. En daarom bieden wij iets aan dat ook uw tong streelt. Een heerlijk lunch arrangement, dagvers gemaakt door onze vaste cateraar, met prachtige wijnen in de bijzondere omgeving van de Kleine en grote Vliet. Een heerlijk arrangement voor uw familiedag, team uitje of bedrijfsuitje. Enjoy the Magic!


Westfriesland ontdekken vanaf het water met een kano of supboard is een unieke ervaring.

Al peddelend lijkt het Egboetswater wel op het Amazonegebied en aan de kust van het IJsselmeer waan je je in Scandinavië.

Op Buitenplaats Medemblik bij Lodge 61 kun je het kano- en supcentrum vinden.

Reserveer wel van tevoren, zodat je zeker bent dat je lekker het water op kunt.

Wil je wél graag met een groepje het water op, maar liever wat comfortabeler in onze luxe gerstaureerde electrificeerde roeisloep(Maiden of Medemblik). Ook daarvoor kun je bij ons boeken.


En wil je gewoon meer weten van Medemblik en omgeving? Ook daarvoor kom je naar Lodge 61. Want wij hebben hier ook een VVV informatiepunt. Of gewoon voor een kop koffie of eigengemaakt vers boerenijs tijdens een heerlijke wandeling of fiets/vaartocht. Even lekker genieten bij het Rustpunt in de kajuit. Ook daarvoor ga je naar Lodge 61.

Kom, wees welkom; wat houdt je nog tegen. We zien uit naar je komst! ( natuurlijk kun je hier ook overnachten…)